Project omschrijving

Een Fotografie Workshop op de unieke Locatie, nl. “Green Island” , in het centrum van Almere, onderdeel van de Floriade Almere 2022, een groene wereldexpositie. Vanaf 2 april 2022 komen er een half jaar lang, duizenden bezoekers per dag, van over de hele wereld. Een event dat gaat over het vergroenen, beter en mooier maken van de stad. Én Belevingsfotografie mag daar nu al een Basis (natuur) Fotografie Workshop geven!

Het “ eiland” ademt de sfeer van wilde natuur, ligt in open water en kent een rijke combinatie van besloten plekken, uitkijkpunten, strandjes, spannende bospaadjes en grasland. Sinds de aanleg heeft de natuur hier ongestoord haar werk gedaan.

Voor wie?

De Belevingsfotografie workshop is voor enthousiaste beginnende fotografen die de mogelijkheden van hun digitale compact of spiegelreflexcamera optimaal willen leren kennen en toepassen (en nu misschien vooral op de automaat-stand fotograferen?).

Ga naar: https://www.belevingsfotografie.nl/basis-natuur-fotografie.html voor meer informatie en om je aan te melden voor de cursus.