Project omschrijving

Yoga betekent verbinding. Verbinding is ook het thema van deze yoga workshop op Green Island (voorheen Utopia). In deze groene oase, geïsoleerd van het vaste land, omringd door de natuur, in samenspel met de elementen, verbinden we lichaam en geest. We nodigen je uit in een ontmoeten met jezelf; via adem- en yogaoefeningen, en meditatie. En we verkennen hoe het is om vanuit daar een band aan te gaan met anderen, met de omgeving.
Als we in verbinding gaan, creëren we openheid en kwetsbaarheid. Tijdens deze middag zorgen we voor een veilige haven om dit te kunnen ervaren. Een middag waarin je even helemaal tot rust mag komen, vrij van de verplichtingen van alledag. Een middag voor jou, met elkaar.

De middag is van 13.00 tot 17.30 uur.

Meer informatie vind je op www.yogavira.nl.

Kaarten kun je bestellen via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/eilandbaas

Doordat in verbinding meer kracht en soepelheid ontstaat, zocht ik ook voor deze middag de samenwerking op.

Ik ben Hilde Roberts, van Yoga Vira. Als helft van een tweeling heeft verbinding altijd en belangrijk aspect gespeeld voor me. Mede door mijn tweelingzus kwam ik negen jaar geleden in Almere wonen en hier yogales geven.

Door de yoga kwam ik in contact met Esther Speet van Qi Energy Flow. Sindsdien werken we regelmatig samen. Na twee jaar veel les- en levenservaring op Bali opgedaan te hebben, is ze binnenkort weer terug in Almere. Op 1 september deelt ze in haar Balinese wijsheid.

Tijdens mijn eigen leerproces ontmoette ik mijn partner Rob Beersma. Via diverse oefeningen, die we in deze workshop zullen verkennen, zoeken we steeds opnieuw onszelf in de verbinding met elkaar. Ook hij is onderdeel van het team.

We heten je welkom!